25% rabatt på Trädgårdsdesign från 1/11 2016

Behöver du hjälp med trädgårdsdesign? Om du just har köpt hus, byggt nytt eller planerar att förändra den trädgård du redan har, kan vi hjälpa dig.

Vi arbetar med trädgårdsdesign av såväl uppvuxna villaträdgårdar som design av trädgårdar vid nyanläggning. Vi utformar även balkonger, altaner, terrasser och innergårdar.

Ett bra tips är att låta oss designa din trädgård under vintern. Då har du ett färdigt förslag när våren och trädgårdssäsongen kommer.

Trädgårdsdesign – från idé till färdig trädgård

  • Konsultation. Vi kommer hem till dig och pratar igenom dina önskemål för trädgården. Därefter lämnar vi en offert för vårt designuppdrag.
  • Idéskiss. Vi mäter din trädgård och gör en idéskiss. Här visar vi placering av växter och anläggningsarbeten, samt förslag på belysning och möbler.
  • Presentation. Vi visar upp vår idéskiss för dig och utför eventuella korrigeringar. Vi ger oss inte förrän du är nöjd!
  • Dispositions- och växtplan. När vi är överens om idéskissen gör vi en disposition- och växtplan.
  • Utförande. Du kan välja mellan att själv utföra anläggningsarbetet eller få hjälp av oss att upphandla en entreprenör. Vi har kontakt med professionella hantverkare som kan se till att din trädgårdsdesign förverkligas in i minsta detalj.

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss så gör vi vårt bästa för att besvara dina frågor.